Veilige verbinding! BI International Bank


Online bankieren

Onze Partners


 • Een krediet zal u huren
       en moeten worden terugbetaald


  Financiering

  De online applicatie is een veilig proces met geen toezegging van u. Hiermee kunt u een antwoord te krijgen in principe onmiddellijk. Om uw online creditcard aanvraag die je moet respecteren van bepaalde voorwaarden, zoals het zich de grote staat. Daarnaast moet u regelmatige cash items en kunnen betalen van uw maandelijkse betalingen.
  die kunnen profiteren van een krediet bij global finance Bank? De kredieten zijn bestemd voor particulieren in alle sectoren van activiteit, of u nu openbare of particuliere sector functionarissen, specifiek zijn voor uw eigen account, ambachtslieden, handelaars, u oefenen in elke sector activiteit, bent u welkom, ons doel is om bij te dragen aan de verbetering van uw leefomgeving en tot de realisatie van uw projecten met het oog op de ondersteuning van een eerlijk persoon in een moeilijke situatie.


  Onze rentetarieven

  Wij bieden u leningen tegen zeer flexibele voorwaarden. Onze rentetarieven Afhankelijk van het gevraagde bedrag en de afrekeningstermijn. Onze tarieven zijn relatief laag En variëren tussen 2% en 8,90%.
  Voor het kiezen van de persoonlijke lening is een vaste rentevoet als resultaat. Tussen 2% en 8,90% verandert het niet voor de duur van uw lening. U kiest Het bedrag en de duur beste aansluit op uw situatie. Met de persoonlijke lening, kunt u een bedrag lenen Van €3000 tot €5.000.000 over een periode van 12 tot en met 240 maanden


  Onze overdrachten

  Onze overdrachten worden geleverd door onze partnerbanken rechtstreeks naar uw account voor de veiligheid van de transactie.


  Persoonlijke krediet

  Aan het einde van het eerste jaar, kunt u verkleinen of vergroten uw kortingen kostenloos tot 30% in vergelijking met uw eerste maandelijkse betaling! Goed om te weten: van €1.000 tot €50.000, vragen om de persoonlijke lening online.


  Projectfinanciering

  Wij bieden financiering via twee financiële regels: Garanties voor bank-leningen Van €50.000 tot €1.000.000 en solidariteit leningen Van €50.000 tot €100.000.


  Hypotheek

  Het hypothecair krediet is gereserveerd voor jonge actieven. U kunt slechts één keer te profiteren van de hypotheek, dus denk dat nuttig en abonneren parallel aan een verzekering met onze partner.


  Verzekeringen

  Omdat het essentieel is voor uw behoeften, begeleidt mondiale financiële bank u op een dagelijkse basis. Bescherm uzelf in geval van overlijden of invaliditeit na een ongeval. Bescherm uzelf in geval van verlies van werkgelegenheid of stopzetting van de werkzaamheden (ziekte of ongeval) Bescherm uzelf in geval van een probleem met uw krediet.